Sus

Cursuri gratuite pentru copii

Tot din dragoste pentru copii a luat naștere și inițiativa de a le oferi micilor orăvițeni ocazia de a-și fructifica un anumit talent sau de a-și urma o pasiune.

Așa cum în marile orașe părinții aleg pentru copiii lor participarea la diverse cursuri, de cele mai multe ori costisitoare, eu am ales pentru copiii din orașul nostru să le ofer o șansă, mai ales celor ai căror părinți nu și-ar putea permite aceste cursuri din punct de vedere financiar.

Prin urmare, am pus la dispoziția părinților o gamă variată de oportunități, cursuri gratuite de balet, chitară, pictură, teatru, dansuri populare, karate, tenis de masă și jujitsu.

De la începutul anului 2020, copiii s-au putut bucura și de cursuri gratuite de handbal și baschet, organizate cu sprijinul antrenorilor și al profesorilor de Educație Fizică. Am făcut, deci, pași importanți spre activități sportive și recreative, importante pentru sănătatea fizică și mintală a elevilor.

Astfel, fiecare părinte a ales domeniul potrivit talentului propriului copil, iar activitățile desfășurate de-a lungul acestor ani cu multă seriozitate și profesionalism au dus la obținerea a numeroase premii la diverse concursuri. În felul acesta, am promovat și imaginea orașului nostru la nivel cultural.

Dacă meritul copiilor noștri este acela de a deține un talent nativ, datoria părinților este de a-l descoperi și de a-i oferi copilului oportunitatea de a-l fructifica.

Pe toti copiii îi felicit din suflet și le urez să-și urmeze întotdeauna visul, căci de cele mai multe ori visele pot deveni realitate!