Sus

Sala de Sport a Liceului Teoretic ,,General Dragalina”

La începutul anului școlar 2019-2020 am avut bucuria de a întâmpina, alături de conducerea școlii, pe elevii Liceului Teoretic ,,General Dragalina” din Oravița cu o sală de sport nouă, reabilitată, modernizată și dotată cu aparatură sportivă de ultimă venerație, o sală de sport la care profesorii și elevii au visat 10 ani.

În vara anului 2019 s-au încheiat lucrările aferente investiției constând în reabilitarea, modernizarea și dotarea acestei săli, investiție realizată de Primăria orașului Oravița, prin Compania Națională de Investiții, valoarea finală a lucrărilor executate fiind de 573,900,31 lei.

A fost o mare împlinire să văd bucurie pe chipurile elevilor care au așteptat cu nerăbdare lecțiile de Educație Fizică, dar și satisfacția profesorilor care au fost nevoiți să spere mai bine de un deceniu pentru a desfășura aceste lecții în condiții moderne și cu dotări la standarde europene.

Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât, în prezența unui număr mare de oaspeți, inaugurarea sălii de sport a avut loc cu prilejul praznicului și sărbătoririi Centenarului liceului, 100 de ani de când unitatea de învățământ orăvițeană a devenit liceu.