Sus

Amenajarea incintei și dotarea Liceului Tehnologic ,,Mihai Novac”

Am considerat întotdeauna că cea mai sigură investiție a unei țări este cea în educație, pentru că investind în copii, investim în viitor. Este motivul pentru care unitățile de învățământ orăvițene au fost pentru mine o prioritate în ambele mandate, reușind să transform imaginea tuturor școlilor și să ofer copiilor condiții optime de învățare.

În primul mandat, am inaugurat cel mai mare campus școlar din județ, renovarea și modernizarea Liceului Tehnologic ”Mihai Novac” din Oravița fiind una dintre principalele direcții de acțiune. Clădirile campusului sunt numeroase și oferă beneficiarilor, elevi și cadre didactice, condiții moderne de învățare, dar și facilități de cazare: o clădire nouă pentru sălile de clasă, astfel că toate cursurile se desfășoară din acest an numai de dimineața, cantina pentru elevi dotată cu cele mai noi aparaturi, sală de sport dotată cu vestiare și băi, dar și garsoniere pentru profesori și internat pentru elevi.

Am continuat și în al doilea mandat și am reintrodus în atenție această unitate de învățământ. În acest sens am depus un proiect pe fonduri guvernamentale, care cuprinde lucrări pentru amenajarea incintei, instalații, utilaje, echipamente tehnologice.

Doresc să mulțumesc tuturor cadrelor didactice din oraș pentru implicare, pentru că au răspuns tuturor solicitărilor mele de colaborare și s-au arătat deschiși spre un dialog al cărui rezultat a fost binele copiilor noștri.