Sus

Dotarea Grădiniței cu program prelungit Ciupercuța

Grădinița Ciupercuța este una dintre unitățile de învățământ orăvițene, de ale cărei servicii se bucură mulți preșcolari din Zona Gării, mai ales datorită programului prelungit, un real sprijin pentru părinții care n-au cu cine să-și lase copiii până la terminarea serviciului.

La începutul primului mandat, vizitând grădinița, am plecat cu un sentiment de tristețe pentru condițiile în care învățau acești copilași, dar mi-am promis să transform grădinița într-un loc minunat unde copiii să beneficieze de condiții decente, într-un spațiu curat, total renovat și modernizat.

Dacă în primul mandat, am reușit această transformare, în anii următori am continuat să investesc aici, pentru că cea mai importantă bogăție a unei națiuni o reprezintă copiii. Pentru ei, pentru creșterea și educarea lor niciun efort nu este prea mare.

De aceea, Grădinița cu Program Prelungit ,,Ciupercuța” a beneficiat în continuare de noi investiții pentru diferite lucrări de renovare, reabilitare, modernizare și dotări necesare derulării programelor proprii de activitate.

Pentru aceasta, am înaintat Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice la sfârșitul anului 2017 o solicitare de finanțare pentru un program național de dezvoltare locală dedicat creșelor și grădinițelor cu program prelungit. Contractul a fost încheiat în februarie 2018, finanțarea guvernamentală contractată fiind în sumă totală de 297.556,86 lei, iar valoarea totală a investiției ridicându-se la 324.564, 95 lei.