Sus

Afterschool și amenajare sală de mese la Liceul Teoretic ,,General Dragalina”

Pentru a răspunde nevoilor comunității, la solicitarea conducerii și a părinților elevilor din ciclul primar de la Liceul Teoretic ,,General Dragalina”, am aprobat desfășurarea Programului ,,Școală după școală”, începând cu anul școlar 2020-2021.

Pentru a veni în întâmpinarea beneficiarilor direcți, elevii și părinții, programul se va desfășura prin Asociația de părinți a liceului, cu sprijinul financiar al primăriei, oferind servicii educaționale alternative care răspund nevoilor comunității: sprijin în efectuarea temelor de casă.

Studiul suplimentar al limbii engleze, activități sportive și recreative, sub îndrumarea doamnelor învățătoare și a domnilor profesori, cărora le multumesc pentru colaborare și implicare.

Pentru că elevii vor servi masa la școală, am alocat fonduri din bugetul local atât pentru acoperirea costurilor de servire a mesei pe parcursul întregului an școlar, cât și pentru amenajarea unei săli în care se va servi masa, sală ce respectă condițiile igienico-sanitare, conform standardelor în vigoare.

În acest moment, lucrările de anenajare a sălii de mese sunt în curs de finalizare, urmând ca din toamnă să deschidem porțile școlii pentru ca un număr cât mai mare de elevi să beneficieze de aceste facilități.