Sus

Cabinet medical școlar la ”Ciupercuța”

Pe toată durata mandatului meu, mi-am manifestat grija pentru micuții orăvițeni, implicându-mă neîntrerupt în proiecte privind renovarea, modernizarea și dotarea tuturor unităților de învățământ de pe raza orașului Oravița.

În acest context se situează și Grădinița cu Program Prelungit nr. 1, alintată ,,Ciupercuța”, care acum beneficiază și de un cabinet medical propriu, amenajat special după noile norme epidemiologice impuse de pandemia globală. Această investiție era absolut necesară în unitatea de învățământ menționată, aici desfășurându-și activitatea peste 100 de copii din diferite grupe de vârstă timp 8 ore / zi.

Investiția a fost susținută financiar din bugetul local care a asigurat amenajarea și dotarea cabinetului medical școlar, urmând a beneficia de serviciile unui cadru medical încadrat cu program normal de lucru.

Pentru ocrotirea preșcolarilor, pentru asigurarea unui climat civilizat și modern în care micuții noștri își pot desfășura activitatea, pentru sănătatea și protecția micuților noștri, mă bucur că un alt proiect de importanță majoră, cabinetul medical, s-a finalizat cu succes.