Sus

Achitat arierate spital

Alături de școlile orăvițene și de alte instituții ale orașului nostru, Spitalul Orășenesc Oravița reprezintă o prioritate, viața și sănătatea cetățenilor fiind foarte importantă pentru noi.

Pentru că spitalul deservește o populație de aproximativ 40.000 de locuitori pe un teritoriu ce cuprinde peste 40 de localități, am conștientizat faptul că volumul de activitate este foarte mare, iar cheltuielile pe măsură, cheltuieli ce nu pot fi acoperite întotdeauna din bugetul unității spitalicești.

Pentru buna funcționare și pentru bunul mers al activităților medicale, m-am preocupat în permanență de problemele întâmpinate, intervenind și susținând activitatea în folosul cetățenilor ori de câte ori a fost necesar. Astfel, la sfârșitul anului 2018, mai exact la 28 decembrie, în calitate de primar, am intervenit prin Dispoziția primarului nr. 732 și am achitat arierate în sumă totală de un milion de lei.

De-a lungul celor două mandate, am avut preocupări constante și implicări concrete pentru ca spitalul să funcționeze normal, iar actul medical să se desfășoare în condiții optime în beneficiul cetățeanului.

Am considerat că mai ales cei aflați în suferință au, mai mult decât ceilalți cetățeni, nevoie de noi, astfel că am răspuns afirmativ la toate nevoile spitalului, manifestându-ne, pe lângă sprijinul financiar, și compasiunea pentru cei suferinzi.